TFC wordt TFT!

Ruim zes jaar geleden begonnen we als thuisfrontcommissie (TFC). Een aantal leden van ons thuisfrontteam (TFT) heeft al voor het verlof  van Job & Margret aangegeven te willen stoppen met hun taak. Ze hebben zich samen met ons ingezet om Gods Woord bij de Papoea-Nieuw-Guineese bevolking te brengen. Hun werk gebeurde merendeels achter de schermen, maar was daardoor niet minder belangrijk dan ons zichtbare werk. We zijn hen heel dankbaar voor hun hulp! 

Wouter Mudde

      De afgelopen jaren mocht ik de voorzitter zijn van de thuisfrontcommissie van Job en Margret. Het TFC bestaat uit een fijne en enthousiaste groep mensen die samen werken aan hetzelfde doel. Het is erg mooi om samen met zo’n gemotiveerde groep voor de familie Boone te mogen zorgen. We mochten hun roeping en missie van dichtbij mee(be)leven in mooie en moeilijkere tijden. Een waardevolle periode, maar nu tijd om het stokje door te geven. Veel zegen voor de komende uitzending en de opvolging in het TFC

Hartelijke groet,
Wouter

Diana Mudde

      Mijn taak binnen de thuisfrontcommissie was praktisch ondersteuner. Samen met Corine heb ik deze taak met liefde en enthousiasme gedaan. De 7 jaar zijn voorbij gevlogen! Het was fijn en goed om Job & Margret met hun kinderen; David, Talitha, Rania en Ilja op deze manier te helpen en te ondersteunen. Ik kijk terug op een mooie, bijzondere periode. Ik geef mijn taak graag met liefde door. Heel veel zegen toegewenst voor de  nieuwe thuisfrontcommissie. Ik blijf biddend om jullie heen staan!

Lieve groet,
Diana Mudde

Corine de Koning

      Als TFC-lid van de familie Boone had ik het voorrecht, samen met Diana,  de praktische zaken te mogen regelen. Ik heb met veel genoegen pakketten samengesteld met daarin de meest leuke dingen! Wat hielpen er veel mensen mee, door kleding te brengen, leuke cadeautjes, eten, tijdschriften, Donald Duckjes en noem maar op! En wat was de familie blij als zo’n pakket dan na een maandje of 3 in PNG arriveerde!! Genieten om die blijde gezichtjes te zien als het pakket uitgepakt mocht worden! Ook mocht ik de nieuws- en gebedsbrieven vertalen voor vrienden in het buitenland. Mooi om de betrokkenheid en liefde ook daarvandaan te ervaren! Verder was het ook een prachtige uitdaging om voor elk verlof weer een huis beschikbaar, schoon en ingericht te hebben. Ook daarbij kregen we veel hulp. Wat een blijdschap en enthousiasme als alle kamers weer gereed waren wanneer ze aankwamen na de lange reis uit PNG! Ik heb de tijd in de TFC als zeer waardevol ervaren en heb met heel veel plezier, liefde en dankbaarheid mijn leuke taak gedaan. Iedereen die ons in de afgelopen jaren heeft gesteund en geholpen op zoveel verschillende manieren: heel hartelijk bedankt! Samen met jullie konden we onze lieve familie met zoveel mooie, praktische zaken omringen. Het was me een eer om lid te zijn van deze mooie TFC en samen met hen, Job, Margret, David, Talitha, Rania en Ilja een instrument te mogen zijn in Gods handen! Ik wens mijn opvolgster heel veel plezier en succes en hoop dat u haar ook zult blijven steunen.

Marthe van Vliet

      De afgelopen jaren was ik lid van de thuisfrontcommissie en heb ik de nieuwsbrieven vormgegeven en verzonden. Het is tof om van dichtbij mee te maken hoe een uitzending gaat en hoe gigantisch veel vertrouwen je op God mag hebben. Voor de nieuwsbrieven kwamen de tekst en foto’s van Job & Margret. In het begin was dat echt zoeken: hoe doe je dat en hoe zorg je dan ook nog dat het er goed uitziet? En je wilt natuurlijk ook dat het leesbaar is. Later kwam er een prachtig format in mailchimp, wat het voor mij echt veel makkelijker maakte. Voor de nieuwsbrief verzonden wordt heb ik de tekst al zeker 20 keer gelezen. Ik kan zo ontzettend balen als ik dan alsnog een type foutje vind in een verzonden nieuwsbrief. Het lastigste van deze taak is denk ik de schakel tussen de twee werelden zijn. Wat willen mensen in Nederland weten over het leven in Papoea-Nieuw-Guinea en kunnen wij Nederlanders de tekst die uit Papoea-Nieuw-Guinea komt ook begrijpen zoals die bedoeld is? Voor deze functie is er nog een vacature. Draag ik het stokje aan jou over?

Hartelijke groet,
Marthe

Dirk van Vliet

      Ik begon als penningmeester in de thuisfrontcommissie. De taak was nog open en ik had het nog nooit gedaan. Maar ik kwam er al snel achter dat deze taak niet bij mij paste. Vanaf toen heb ik mij bezig gehouden met de website, Facebook en heb ik geholpen bij de actie’s. Nu, na 6 jaar, mag iemand anders dit overnemen.

Hartelijke groet,
Dirk