Fam. Boone vertrekt naar Papoea-Nieuw-Guinea

God is trouw en dat hebben we tijdens ons verlof vanaf juli 2020 ook weer ervaren. We zijn dankbaar dat God op wonderlijke wijze voorzag in de financiële tekorten die er waren! Onze begroting voor de volgende termijn van 2 jaar is nog niet volledig gedekt, maar is voor nu voldoende om te mogen vertrekken.

We kijken terug op een fijn verlof waarin we o.a. mochten uitrusten, allerlei praktische zaken konden regelen en konden delen over ons werk en leven in Papoea-Nieuw-Guinea (PNG). Dank voor de fijne ontmoetingen die we met velen van jullie hebben gehad!

We zien er naar uit om onze taken weer op te mogen pakken in PNG en de PNG’se bevolking te dienen. Op 18 januari 2021 hopen we te vertrekken. Voorafgaand aan ons vertrek moeten we voor ons hele gezin een negatieve uitslag van een COVID-19 test kunnen aantonen. Om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden, zitten we daarom nu in quarantaine.

Mocht u/jij nog afscheid van ons willen nemen; dan bent u/jij welkom om te komen raamzwaaien aan de Nieuwe Markt 2. Bedankt voor uw en jouw meeleven en gebed. We hopen dat we daar ook in PNG op mogen blijven rekenen!