U I T N O D I G I N G – leven in Papoea Nieuw Guinea?!

Het leven in Papoea-Nieuw-Guinea…
Ben jij daar ook zo benieuwd naar?

Job en Margret Boone en hun kinderen zijn met verlof in Nederland en ze willen heel graag vertellen over hun nieuwe thuis, werk en leven in Papoea-Nieuw-Guinea.
Op zaterdag 20 januari ben je vanaf 16.00 uur welkom in de kelder van kerkelijk centrum Rehoboth aan de Gasthuisstraat 5 (3771 HE, Barneveld). Om 16.30 uur is er een presentatie en daarna willen we samen een lekkere kop soep en een broodje eten. De avond zal rond 20.00 uur afgelopen zijn.

Wil je ook komen?
Stuur dan een mail naar info@wydaar.nl. Vermeld daarin met hoeveel personen je van plan bent om naar de presentatie te komen en of je blijft eten. We zijn daarnaast ook op zoek naar mensen die de thuisfrontcommissie willen helpen door te zorgen voor een pan soep.

Wij hopen jullie te zien de 20e!

IMG_2962 (2)[12562]