Conferentie

Afgelopen week hebben we met al onze collega’s in Papoea-Nieuw-Guinea (PNG) een conferentie gehad. Een tijd van geestelijk opladen door o.a. samen te zingen en te worshippen, onderwijs en rapportages over het werk wat in de verschillende regio’s in PNG gebeurd. Ook werden diepte en hoogtepunten gevierd van de afgelopen jaren. Een hoogtepunt was alles wat gepubliceerd is: bijbelvertalingen, vertalingen van de Jezus film, en audio opnames van ingesproken bijbels. En dat allemaal in verschillende talen. Twee van de gepubliceerde Nieuwe Testament bijbels zijn onder andere tot stand gekomen met hulp van Nederlandse collega`s die hier jarenlang toegewijd aan gewerkt hebben. Het is bijzonder om Gods trouw te zien in al deze publicaties, vooral als je beseft dat dit allemaal in COVID tijd gebeurd is!

Op de achtergrond is op de landkaart van Papoea-Nieuw-Guinea te zien waar de taalgroepen zijn waarvoor de publicaties gemaakt zijn. Zoals te zien; uitgespreid over het land.

 

Onze kids konden niet mee tijdens de conferentie, maar na afloop wel. Hier staan ze samen met een vriend.