Au-prik en au-to`s

Het was weer zover: vaccinaties voor ons zessen. Niet de eerste keer en daarom was er weinig animo (lees: grote weerstand bij de kids) maar we zijn blij met de bescherming van deze vaccinaties. Kijk ons eens niet blij kijken!

Na de prik.

Misschien heb je het wel gezien; het facebook oproepje voor het gebruik van een auto in mei en juni. Dat heeft geholpen! We kregen een auto aangeboden van de ouders van onze collega`s in Papoea-Nieuw-Guinea voor de hele maand juni. De wereld is weer klein!

Auto in juni

Maar ook ons TFC had niet stilgezeten, zij benaderde diverse garages in de buurt, en vonden autobedrijf van Domselaar uit Barneveld bereid om in mei een auto beschikbaar te stellen. Wauw-moment!

Daarom een geweldige pluim voor ons thuisfront comite en autobedrijf van Domselaar.

Auto in mei