Verhuisd – nieuwsbrief 13

Our home is in heaven; inderdaad! Wat een prachtig vooruitzicht. Dat is pas een bemoediging als er uitdagingen zijn. Voor ons als gezin is deze uitspraak best actueel geweest de afgelopen jaren door de voorbereidingen van onze uitzending naar Papoea-Nieuw-Guinea (PNG). We hebben op zoveel verschillende plaatsen gewoond en in zoveel huizen dat thuisvoelen overal wel lukt en tegelijk maar een beetje. Wat zijn we blij dat we sinds kort een eigen huis hebben. We hoeven nu niet meer ieder (half)jaar te verhuizen, maar kunnen settelen in Ukarumpa, onze huidige woonplaats. Een eigen huis wat ook ons thuis is! Het huis is oud en er is veel achterstallig onderhoud, maar Job is handig en heeft de afgelopen weken al veel werk verzet zoals het installeren van een nieuwe watertank. In deze watertank wordt regenwater opgevangen van het dak wat via de goot in de watertank uitkomt. Dit water is onze drinkwater voorziening. Daarnaast wordt nu een uitbouw gemaakt aan ons huis voor een nieuwe….

Lees meer in nieuwsbrief13.