Het dagelijks leven in Papoea Nieuw Guinea – nieuwsbrief 14

Wij zijn nu 9 maanden in Papoea-Nieuw-Guinea. En wat zijn we door God gezegend in deze tijd!
U/jij begrijpt dat we dankbaar zijn! De afgelopen maanden zijn er verschillende Bijbelvertaalprojecten in Papoea-Nieuw-Guinea afgerond. Voor verschillende taalgroepen is de Bijbel (of een gedeelte daarvan) in hun eigen taal beschikbaar! Het is altijd een bijzonder moment als de Bijbels uitgedeeld worden en het feest is omdat mensen eindelijk Gods Woorden kunnen lezen in een taal die ze écht begrijpen; de taal van hun hart! Bij deze nieuwsbrief is een link naar een filmpje van het feest voor de Urat-taalgroep nu ze de Bijbel in hun eigen taal hebben.

In deze nieuwsbrief geven we jullie ook graag een inkijkje in ons dagelijkse leven.

nieuwsbrief-14